|
|
1.000 kr. |
SEGES Innovation P/S i alt |
64.325 |
Forskning og forsøg |
|
1.Reduktion af klimabelastningen ved håndtering af husdyrgødning, KlimaGylle |
6.159 |
2.Klimaeffektive Gødningsstrategier |
4.426 |
3.Få styr på kulstoffet i jorden |
4.316 |
4.Lær af verdens største forsøgsareal |
3.299 |
5.Succes med vandmiljøet og god økonomi i landbruget. |
3.097 |
6.Dyrkning af proteinafgrøder med lavt miljø- og klimaaftryk til fremtidens klima (klimaprotein) |
2.997 |
7.Udvikling af miljøvenlige dyrkningssystemer med mere vintersæd - MAXKORN |
2.992 |
8.Bæredygtig kontrol af ukrudt, sygdomme og lejesæd |
2.898 |
9.Videreudvikling og optimering af målrettede dræn- og lavbundsvirkemidler |
2.407 |
10.Vand væk fra dyrkningsmæssigt værdifulde landbrugsjorder |
2.297 |
11.Klimaindsats på kulstofrige landbrugsjorde |
2.100 |
12.Halm til det hele. |
1.996 |
13.Biochar til landbrugsjord |
1.875 |
14.Grundvandsbeskyttelse – den rigtige løsning for landmanden |
1.605 |
15.Succes med conservation agriculture (CA) |
1.514 |
16.Landmark – en værdiskabende dokumentation af landmandens indsats for biodiversiteten |
1.498 |
17.Opnå større grovfoderudbytter i et varmere klima |
1.363 |
18.Bestemmelse af kvælstofbehov i landbrugsafgrøder |
1.116 |
19.Alternativer til glyphosat i planteproduktionen |
1.008 |
20.Er kvælstofudvaskningen fra vintersæd større end fra efterafgrøder? |
999 |
21.Klimaaftryk på foderet. |
996 |
22.Klimaeffektive efterafgrøder. |
990 |
23.Fokus på klima- og bæredygtighedsopgørelser samt virkemidler, der understøtter landbrugsbedriftens grønne omstilling |
988 |
24.Klimavenlig produktion af plantebaserede fødevarer fra danske ærter (KlimÆPro) |
908 |
25.Lavemissionssædskifter til målrettet kvælstofindsats(LessN) |
637 |
26.Digital jordbundskortlægning ud fra satellit og sensordata (DIGIJORD) |
532 |
27.Metoder til reduktion af Ammoniaktab og øget metanudbytte fra biogasGylle (MAG) |
526 |
28.Automatisk dataflow ved håndtering af husdyrgødning, eGylle |
179 |
29.Kompakte filtersystemer for fosfor i drænvand fra høj- og lavbundsjord – FosLav |
83 |
Forskning og forsøg i alt |
55.837 |
|
|
Rådgivning |
|
30.Høst udbyttet af den nyeste viden |
2.381 |
31.Robust landbrugsproduktion ved effektiv ressourceudnyttelse og reduceret miljøpåvirkning |
2.202 |
32.Bæredygtig udvikling i landbruget – styrkelse af landmandens overblik, indsigt og handlemulighed. |
2.102 |
34.Landmanden som naturforvalter: Formidling af viden om biodiversitet |
422 |
Rådgivning i alt |
8.363 |
|
|
Medfinansiering af initiativer under EU-programmer |
|
35.Landskabelige tiltag til forbedring af miljøet (BioScape) |
125 |
Medfinansiering af initiativer under EU-programmer i alt |
125 |
|
|
Innovationscenter for Økologisk Landbrug i alt |
11.197 |
Forskning og forsøg |
|
36.Økologiske markforsøg – sædskiftesammenhænge som løfter økologien |
2.144 |
37.Det selvforsynende kvægbrug – via den innovative multiafgrøde – fuldfoder dyrket i et hug |
1.560 |
38.Økologisk planteavl som nationalt virkemiddel for klima |
900 |
39.Klimaefterafgrøder– destruktion uden emission |
848 |
40.Markens mikrobielle samfund som indikator for jordens tilstand |
800 |
41.Komposteret grøngødning – praktisk fremstilling og analyse |
701 |
42.Værdiskabelse med græsprotein (Græs-prof) |
771 |
43.Nærringstoffer til bæredygtig økologisk vækst og omlægning i balance |
400 |
44.Strip cropping: improving biodiversity and crop resilience in organic farming (StripCrop) |
171 |
45.Klimarigtigt fødevareprotein fra mikoalger dyrket på sidestrømme fra græsproteinfremstilling. Next Generation Food – EXTEND. |
165 |
46.Optimizing climate and production services of cover crops in organic arable rotations (CCRotate) |
100 |
Forskning og forsøg i alt |
8.560 |
|
|
Rådgivning |
|
47.Ny og opdateret viden klar til brug i landbruget. |
1.826 |
48.Kompost - recirkuleret næring og kulstof til jord og afgrøder |
675 |
49.Nutrient recycling for soil fertility and improved organic livelihood (Fertihood) |
136 |
Rådgivning i alt |
2.637 |
|
|
Landbrug & Fødevarer i alt |
5.000 |
Afsætningsfremme |
|
50.Udvikling af markedsmuligheder for grønne løsninger og bæredygtige produkter på internationale markeder |
5.000 |
Afsætningsfremme i alt |
5.000 |
|
|
Økologisk Landsforeningen i alt |
4.083 |
Afsætningsfremme |
|
51.Vækst og udvikling i det økologiske dagligvaremarked via viden og samarbejde i hele værdikæden |
2.214 |
52.Vækst og udvikling 2023 Foodservice |
1.869 |
Afsætningsfremme i alt |
4.083 |
|
|
Aarhus Universitet i alt |
1.257 |
Forskning og forsøg |
|
53.Foderværdi og optimalt høsttidspunkt af forskellige græsarter |
1.257 |
Forskning og forsøg i alt |
1.257 |
|
|
Fagligt Fælles Forbund 3F i alt |
1.000 |
Uddannelse |
|
54.Future Food |
1.000 |
Uddannelse i alt |
1.000 |
|
|
Danmarks Biavlerforening i alt |
314 |
Rådgivning |
|
55.Best Practice -sunde bigård med optimal bi-velfærd |
314 |
Rådgivning i alt |
314 |
|
|
|
|
Pujlen i alt. |
87.176 |
|
|
|
|